keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Yes There Was a Little Bliss

Miten niin, mitä kuuluu. Huonosti kuuluu, huonosti maistaa ja haistaa tämmöisessä hassussa taudissa. Jokainen isku kyllä tuntuu. Kosketus ja pienikin hipaisu. Ne tuntuvat joka paikassa ja jäävät iholle nipistelemään. Tanssimaan kipeydellä.
 Huolesi kurkotti varpailleni. Salaa toivoin, että joku vain tajuaisi. En voi kertoa ja olla kertomatta samaan aikaan. Niin ne tulevat sanomaan, ei mikään vialla ole. Elämähän on tätä ja sinä ilmeisen täysi paska ymmärtämään sitä. Ojentaa nenäliinan. Sanoo on apua ja kaikki ympärilläsi. Miksi olen täällä, miksi olet täällä. Sinä, minä, huono.
 Miten niin mitä kuuluu. Sinulleko kertoa pitäisi, en edes nimeäsi muista. Kertoa sitten niille toisille. Niille, joista en osaa päättää. Jotka minut hämilleni ovat saaneet. Ja itkuun, epätoivoon ja unettomuuden unille. Tunnemmeko edes. Toisille, jotka voivat puhua kuin tahtoisivat oikeasti minut pois. Tottelen jo. Pitelen korviani ja harhailen katseeni kanssa liian lämpimässä valaistuksessa. Poispoispois. Miksi olen täällä, miksi olet täällä. Sinä, minä, pelko.
  Miten niin mitä kuuluu. Mitä on tapahtunut. Mitä kuuluu. Mitä ajattelet. Kaikki on hyvin. Mitä ihmettä. Haluatko kertoa jotain. Tämänkö takia minut, sinut kutsuit. Huono. Huolissaan. Kuka. Kaikki me olemme aikuisia. Älä mieti. Miksi olen täällä, miksi olet täällä. Sinä, minä, terve.
  Maanantai. Ei minulla muuta ollut, voit mennä, älä vaadi liikoja, elämä on vaikeaa; ota tästä vielä nenäliinoja.Minulle tärkeitä ihmisiä osa joaikamones.
 Ihan vaikka jonkinmoisen vuosipäivän kunniaksi.
 Ja muistoksi siksi kunnes tulet takaisin. 
Yhdelle neiti Keväälle taannoiselta pakkaspäivältä.

Kiitos

4 kommenttia:

 1. Vaikutat niin ihanalta, että haluisin tuntea sut. Nää tekstit on just sellasia, mitä itte olisin voinu vuos sitte kirjottaa. Elämä hymyilee, mutta se vie aikaa ja voimia. Ihan liikaakin välillä.

  Pitää muistaa, ettei ikinä saa luovuttaa, vaikka mieli tekis. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua sinänsä, että kyynisyydessäänkin tekstini voivat antaa minusta 'ihanan' kuvan. Elämän hymyt ovat minulta karanneet turhan usein ja kauas jo jonkin aikaa, mutten toisaalta halua myöntää tappiotanikaan. Ristiriita pitää vaan sulloo jonnekin, ettei se koko elämää veis.

   ♥ sullekin. ja toinen ♥

   Poista

Missä mielesi kävi