sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kinda happy


 Viikonloppuni Savonlinnassa on mennyt paremmin kuin hyvin tähän mennessä. Huomenna olisi taas koulupäivä, mutta ennen sitä palaan hieman tunnelmiin perjantailta tähän hetkeen. Okei sen verran vielä perun sanojani, että mitäpäs minä löysinkään naamakirjan syövereistä kuin ystäväni ottaman synttäriposetuskuvan.
 Perjantai vaikutti alkuun melko tylsältä; eli ei mitenkään loisto perjantailta, mutta kuulimpas koulussa, että ystäväni aikoivat lähteä kuvausreissulle ja pyysin päästä mukaan. Ihmetteln omia sanojani.Vihaan tuppaantumista. Siksi ehkä.


Kiersimme Olavinlinnalle Linnankatua.  Rataa seurasimme kalliorykelmälle, joiden toisesta päästä löytyi sitten autitalo. Kiipesimme aidan yli. Ja leikimme hämähäkkejä kiivetessämme portin yli takaisin tähän maailmaan.
 Lauantai. Lähdimme puolikahdentoista maissa kierrätyskeskukselle päin. Sen sijainti muutettiin jokin aika sitten ja normaalin 1km sijaan matkaa tuli suuntaansa reilut 3 kilsaa ja sama tietysti takaisinpäin. Käväisimme markkinoilla ja ostin karpalohunajaa. Voihan nam.

Tänään aurinko vielä pilkisti koko päivän, mutta nyt illemmalla se tuntuu kadonneen pilvikerroksen taakse. Olen kyllä enemmän kuin iloinen, kun päätin jäädä tänne viikonlopuksi. Ensi viikonloppu onkin sitten jo se pidennetty. Oli kyllä varsin keväinen viikonloppu ja sen kruunasi kevätjäätelöt. Viimeinen jakso alkaa. Kevät♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Missä mielesi kävi