tiistai 3. toukokuuta 2016

vappu
vietittekö tekin hyvän viikonlopun? tuntui taas, että vietti viikon muualla ja unohti kaiken, että olisi mitään tehtävää, muuta elämää, vaikka murheet painelivat polkujaan käsivarsieni taakse. ne kutittelivat siten kuin tuomiokirkkotorin mukulakivet, kauniita, mutta aina vain kylmät väreet sähisevät pyörän runkoa pitkin korvien taakse.

 mutta ne murheet koetin kovertaa takaisin. väsymys oli auringon polttamaa, kukapa olisi uskonut vielä maanantaina, että tarkenisi paidalla. säikähdin vähän, kun palasin takaisin vartiovuorelta.

tai kukapa olisi uskonut miten ihanaa kaikki olisi. syötiin mansikka-halloumsalaattia ja yrttipatonkia. olin tehnyt vegaanisia mokkapaloja, ja niitäkin nautittiin koko viikonloppu. hänellä oli nuha, minä vain hyyrysin ympärillä.

liikaa sokeria, mutten laskenut hiilihydraatin hiilihydraattia. tai kalorin kaloria. 

 puhuttiin pitkään kaikesta. jotkut saavat sinut tuntemaan olosi ainutlaatuiseksi. muutkin kuin hän. toisena hetkenä olet ilmaa toiselle, vaikka humalaan se kaikki menee. kynteni ovat edelleen kasvaneet. nyt jännittää. kohta tukholmaan. mutta nyt jo valoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Missä mielesi kävi