tiistai 2. helmikuuta 2016

-minun lukemisstrategiani on pinota kirjoja ja antaa niiden kansitekstien imeytyä itseeni. pelkään, että niiden avaaminen jättää minut kesken, kun en niitä kannesta kanteen enää osaa lukea. Ihan pari vain vuodessa saa sen kunnian, ehdin usein pakahtua ennen loppua. tämä ei liity pakahtumiseen "kauneudesta", vaikka kyse on toisinaan osaksi siitäkin.

odottelen, että aku muuttaa huomenna, hän on punkannut yksiöni lattialla tovin. hän ei oikein kestänyt eloa omassaan enää turkiskuoriaisten ilmaantumisen jälkeen. odotan siksi, että vaikken sitä nykyään enää samoin tunnista; tarvitsen todella kipeästi omaa rauhaa elooni. 

leikkasin ekaa kertaa elämässäni keskisormeni kynttä!

varattiin vihdoin meidän "päivä Tukholmassa" -matkanen. toivottavasti jollekin muullekin tällanen on "matka". odotan sitä kovasti, sillä sitten on jo lämmintä ja kevät. 

ruokavalioni on viimeisen viikon koostunut akun tekemästä soijarouhe-makaronilaatikosta, joka on osoittautunut varsinaiseksi budjettiruoaksi. 

--

tajusin ihastuvani, kun kävelin kotiin loskan ja lammikoiden maassa. vaihdoin ensin tosin toiselle puolelle katua. päätin, etten saa jäädä miettimään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Missä mielesi kävi